2023. év 37. hetén megkezdődtek a csapatbajnoki mérkőzések valamennyi, a DMTK Asztalitenisz szakosztályát érintő osztályban. Ennek ellenére az öt mérkőzésből csak négy került megrendezésre, mert a ceglédiek halasztást kértek.

 A halasztott mérkőzés időpontja szeptember 30. Ez egy hazai mérkőzés lesz, ahogy a haraszti csapatoknál valamennyi mérkőzés. Ezt az előnyt azonban csak az NB III-as DMTK II. és a Pest Vármegye I/C Észak osztályában játszó csapatunk tudta előnyére fordítani. 

A DMTK II-nek ráadásul szerencséje volt a Városi SE Dunakeszi II. csapata ellen, mert a vendégek csak három fővel érkeztek. Így is szoros volt a mérkőzés, de végül 10:8-ra sikerült megnyerni az ezzel járó három ponttal együtt. Folytatás október 1-én Vácon.

A DMTK V. ellenfele Ceglédbercel II. csapata volt. A berceliek egy meglehetősen rutintalan, kezdő csapattal érkeztek, így a harasztiak három pontja nem csak hogy nem volt veszélyben, hanem a lehető legnagyobb arányban, 18:0-ra hozták a mérkőzést. A 2. fordulóban a II. csapathoz hasonlóan, Vácra utaznak október 1-én.

A DMTK I. - az előző szezonhoz képest teljesen megváltozott csapata - nem táplálhatott győzelmi reményeket Kikunmajsa AC I. ellen annak ellenére, hogy a vendékek két hölggyel érkeztek. A 4:14-es vereség aránya azonban nem tükrözi pontosan a harasztiak játékát, mert bizony sokszor megszorították az ellenfelet. Szeptember 23-án az NB II-es újonc, Tápiógyörgye ASK I. várja a csapatunkat.

A Pest Vármegye I/B osztályában DMTK IV. a hévízgyörki csapatot fogadta. Sajnos a várakozás ellenére a vendégek vitték a három pontot, miután 7:11 lett a mérkőzés végeredménye. Érdemes megemlíteni itt a 11 éves Váradi Emma nevét, akinek két mérkőzést is sikerült nyernie a felnőtt férfiak között. A csapat 21-én Százhalombattára utazik, ahol győzelmi esélyekkel számolhatunk.

A részletes eredmények és a mecslapok megtalálhatók a honlap Csapatbajnokság menüpontjai alatt.

Támogatók