Fiaink 10-ek lettek Lisszabonban

 Csapat-EB Lisszabon 2014.09.27

A vártnál jobban teljesítettek a helyosztókon fiaink a lisszaboni csapat EB-n. Először azért álltak asztalhoz, hogy eldöntsék, a 9-12. hely közül melyikre pályázhatnak. A görögök legyőzésével nem csak az ellenfelet, hanem még a csapatvezetést is meglepték. Lengyelországgal szemben azonban alulmaradtak, és ezzel a 10. helyen végeztek. De nézzük a történteket sorjában.

Bővebben ...

Lányaink megszerezték az 5. helyet

Csapat-EB Lisszabon 20140927

A szombat délutáni mérkőzésen – az egyszer már legyőzött hollandokkal szemben – két új arc jelentkezett játékra Madarász Dóra mellett: Pergel Szandra és Ambrus Krisztina, hogy eldöntsék, kié lesz az 5. hely a 2014-es lisszaboni csapat EB-n.

Bővebben ...

Nőknél a tét: az első négy közé jutás

Csapat-EB Lisszabon 20140926

Péntek délután a kínai származású Liu Jiá-val megerősített osztrákok várták a Póta Georgina, Madarász Dóra, Pergel Szandra összeállítású magyar csapatot. És mi a tét? Sikerül-e bekerülni az első négy közé, és éremmel térni haza a lisszaboni csapat EB-ről.

Bővebben ...

Negyeddöntősök a magyar lányok

Csapat Európa Bajnokság Lisszabon 2014.09.25

A Lisszabonban folyó csapat EB-nek nem csak az a tétje, kinek sikerül majd dobogóra állnia, hanem az is, hogy a következő esztendőben melyik nemzetnek kell majd alacsonyabb osztályban szerepelnie. Mind a négy csoportból az első kettő jut ugyanis a főtáblára, míg a többiek a 9-14. helyért küzdenek. Hogy a 15. és a 16. helyért miért nem? Mert amelyik csapatnak e két hely valamelyike jut, az elbúcsúzhat a legfelső osztályból. Ezekért a helyekért tehát, valószínűleg, senki nem fog küzdeni…

Bővebben ...

Alkategóriák

EasyCookieInfo