2016. év eseményei

 

Sportágválasztó - Körösi iskola nyári tábor

Nyár: tengerpart, Balaton, üdülés, kirándulás. A pingpong háza táján mégsem áll meg az élet. A szünidő első és második hetében lezajlott sikeres, jó hangulatú asztalitenisz tábort követően meghívást kaptunk a Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola sportágválasztó nyári táborába, hogy tartsunk egy kedvcsináló foglalkozást az ott táborozó gyerekek részére. 

Bővebben ...

 

Ligák Kupája - Dunakeszi 2016

A Ligák Kupája egy igazi csapatverseny, amely szinte az egész országot megmozgatta. Nem, nem csak egy megszokott asztalitenisz verseny, hanem egy valódi pingpong fesztivál, amelyet a Dunakeszi Asztalitenisz szakosztály rendezett június 25-26-án Dunakeszin. A két többszörös országos bajnok, az Extra-liga győztes Celldömölk játékosa - Fazekas Péter és Lindner Ádám - nem először lepi meg az asztalitenisz társadalmat valami új dologgal. Fazekas Péter nevéhez fűződik a Generációk csatája megszervezése, amely az elmúlt két esztendőben a pingpong minden magyar szerelmesének adott rendkívüli élményt. 

Bővebben ...

 

Első asztalitenisz tábor - Dunaharaszti, 2016. június 20-24.

Egy ország úszik örömmámorban. Gondolta volna bárki még pár héttel ezelőtt, hogy akár csoportgyőztes is lehet a magyar válogotatott a 2016-os labdarúgó EB-n? Bevallom, én is kishitű voltam. Reménykedtem egy továbbjutásban, de ilyen eredményben egyáltalán nem. Az asztalitenisz táborban azonban nincs helye a kishitűségnek. Amikor látod a gyerekek lelkesedését – függetlenül attól, hogy eltalálják-e a pingpong labdát vagy nem – hiszed, hogy az ott lévők közül mindenki el fogja érni azt, amit akar. És nekünk nincs más feladatunk, mint eljuttatni őket oda.

Bővebben ...

EasyCookieInfo