2015. év eseményei

 

A városban a régen megszünt sportágat Csik Miklós szervezte újra 2003-ban. A szakosztály 2009-től már a DMTK keretein belül tevékenykedik. A munkát 2014 szeptemberétől Török Zoltán vette át, aki azóta is irányítója a ma már közel 100 fővel működő szakosztálynak.

Levelezési cím: 2330 Dunaharaszti, Babits Mihály u. 20.

Torok Zoltan szakosztalyvezetoSzakosztályvezető: Török Zoltán
Telefon: +36 30 4050014

Helyettesek: Jenei Gábor és Mihály György

Elérhetőség: asztalitenisz[kukac]dmtk[.hu]

Edzők: Frank Béla, Kovácsné Mester Ágnes, Méhes Gábor, Török Zoltán

Oktatók: Török Anna, Kovács Dávid

 

 

 

Butterfly asztalitenisz ütő

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) által elfogadott ütőborításokat a magyar szövetség is közzétette. Ezek a borítások 2012. január 01-től 2012. június 30-ig érvényesek a magyar hivatalos versenyeken.

Bővebben ...

dmtk-i-csapat.jpg

A DMTK Asztalitenisz szakosztály első csapata már a 2009/2010-es csapatbajnokságban megmutatta erejét. Igaz, azóta Radvánszki Bence eligazolt az NB III-ba, de Kis Tamás tökéletesen bizonytotta, hogy helyettesíteni tudta.

Bővebben ...

dmtk-asztalitenisz_ii-csapat.jpg

A DMTK Asztalitenisz szakosztálya rendkívül büszke rá, hogy egy sokszoros magyar bajnok, kadett és junior Európa bajnok is hétről hétre részt vesz a bajnoki fordulókon Patóné Wirth Veronika személyében. Nem beszélve arról a gesztusról, hogy Veronika 100%-os teljesítménye ellenére sem az első csapatban kíván játszani, hanem a DMTK II. csapatát erősíti, ahol a páros mérkőzéseket egy tehetséges kislánnyal - saját lányával - Pató Annával vívja. Kettőjük felkésztését Papp József edző irányítja.
 
Az őszi fordulóban Veronika és Anna mellett több játékos is helyet kapott a csapatban. Közülük Kiss Tamás volt leginkább eredményes. Tóth István eredményességét elfoglaltsága befolyásolja, mert sem az edzéseken sem a versenyeken nem tud több esetben megjelenni. Pedig játéktudására szüksége lenne a csapatnak. Az egy évet balasete miatt kihagyó Takács László teljesítménye pedig meglehetősen hullámzó.
 
Csik Miklós egy sor további játékosnak szavazott még bizalmat. Így asztalhoz állt még a DMTK II. csapatának mérkőzésein Dr. Sebessy László, Takács József, Gál Csaba, Császár Csaba és Török Zoltán is. Dr. Sebessy és Takács József nyert már mérkőzéseket, de a többiekhez hasonlóan lelkesedésük nem pótolhatja kevés rutinukat egy olyan mezőnyben, amelyben szép számmal szerepelnek korábban felsőbb osztályban is versenyző játékosok.
 
A II. csapata az őszi fordulóban a IX.helyen végzett, amely Patóné Wirth Veronika kiemelkedő teljesítményének köszönhető. A tavaszi fordulóban nagyban javítja majd a csapat esélyét, hogy kislányával együtt rendszeresen a csapat rendelkezésére áll. Nem lenne  ezek után meglepetés, ha a csapat tovább lépegetne felfelé a tabellán.
 
{itpsharepoint}

A DMTK Asztalitenisz szakosztálya rendkívül büszke rá, hogy egy sokszoros magyar bajnok, kadett és junior Európa bajnok is hétről hétre részt vesz a bajnoki fordulókon Patóné Wirth Veronika személyében.

Bővebben ...

EasyCookieInfo