Tápiógyörgye II :   DMTK I
0 : 18

Tápiógyörgye II. - DMTK I.

Tápiógyörgyével már négy évvel ezelőtt, az első szezonunkban is megmérkőztünk. Ők abban az évben felkerültek a Pest megye "A" divízióba. Azóta sok minden változott, a csapatok győzni akarását kivéve. A tápiógyörgyeiek pont nélkül álltak eddig a szezonban, és mi azzal indultunk útra, hogy mindent elkövetünk, hogy ez így is maradjon.

 

 

Dunaharaszti MTK II. - Nagykáta II. 14:4 

DMTK-II Nagykáta II Pest megyei Bajnokság

Valahogy nem úgy indult, ahogy szerettük volna. Talán kicsit elszámoltuk magunkat. Talán kicsit el is bíztuk magunkat. Úgy gondoltuk, ez egy nagyon sima meccs lesz Nagykáta II ellen. Az eddigi eredmények, a játékosok teljesítménylistája, mind, mind mellettünk szólt. Még a rajt is, hisz a párosok után az állás 1:1 volt, és ez általában így is szokott lenni Dunaharaszti II. csapatánál. Ebből még nem lehet következtetni semmire. 

 

 

 

Török Anna a harmadik helyen végzett

Területi ranglista verseny 2014.11.09.

Jó választás volt. A DMTK 16 éves versenyzője, Török Anna, ugyanis ott akart versenyezni, ahol népesebb a mezőny. A területi ranglista versenyeket mindig két helyszínen rendezik meg, de egy időben. Külön a kelet-magyarországi, és külön a nyugat-magyarországi régió számára. Így a DMTK versenyzője Szarvas és Lengyeltóti közül választhatott, és ő ez utóbbi mellett döntött. És eltalálta. Lengyeltótiban ugyanis 25 lány versenyzett, míg Szarvason csak 9 fős volt az ifi leány mezőny.

Bővebben ...

Régiós bajnokság, Gyál

Asztalitenisz régiós bajnokság - Gyál

Miközben Tárnokon javában folyt a közdelem a Pest megye „B” Dél csoport bajnoksága negyedik fordulójában, elindult egy régiós bajnokság is Gyálon. Egyszerre két forduló kerül megrendezésre DC rendszerben. 

Bővebben ...

EasyCookieInfo