dmtk-i-csapat.jpg

A DMTK Asztalitenisz szakosztály első csapata már a 2009/2010-es csapatbajnokságban megmutatta erejét. Igaz, azóta Radvánszki Bence eligazolt az NB III-ba, de Kis Tamás tökéletesen bizonytotta, hogy helyettesíteni tudta.

17 évesen a felnőtt csapat legjobbja, Sós Tiborral az oldalán a páros meccsekből egyet sem vesztett, egyéniben is csak egyetlen mérkőzésen maradt alul. De a többiek Sós Tibor, Török Anna és Kasler László jó játékának is köszönhető, hogy az őszi fordulóban kiharcolt három pontos előnyünket a 14. fordulót követően is megtartották.

A tavaszi fordulóban sem fogyott el a csapat lendülete. Annak ellenére, hogy a nagy rivális, a Gyáli Asztelitenisz SE ellen kissé megingott a csapat - döntetlenre futotta erejükből - megtartották lendületüket, és csak ezt az egy pontot veszítve, veretlenül, 43 ponttal fejezték be a bajnokságot. A csapat egyéni legjobb teljesítményt Kis Tamás nyújtotta, aki az utolsó forduló kivételével minden fordulóban szerepelt, és összesen két mérkőzést veszített. A Sós Tibor-Kis Tamás páros teljesítménye pedig azért kimagasló, mert egyetlen mérkőzést sem veszítettek. (Az utolsó fordulóban a hiányzó Kis Tamás helyett Csik Miklós oldalán nyerte Sós Tibor a páros mérkőzést.)

Ezzel a DMTK Asztalitenisz szakosztályának első csapata nem csak egy kellemes találkozóra utazik az Ipoly Kupára, hanem átvenni a bajnokcsapatnak járó kupát és az érmeket. Ösztől pedig irány a Megyei I. osztály!

Gratulálunk a csapatnak, és jó felkészülést kívánunk neki a nyárra, hiszen ősztől ennél egy sokkal keményebb mezőnyben kell heyt állniuk.

{itpsharepoint}