Legnagyobb riválisunk, a Gyál elleni felkészülésünk jegyében került sor egy barátságos mérkőzésre Dunaújváros asztalitenisz csapata ellen. Csík Miklós edzőnek különösen jelentős volt ez a találkozó, ugyanis az ellenfél csapatában játszottak egykori csapattársai is, akikkel évtizedeken keresztül nyűtték a ping-pong labdákat.

 
A játék a bajnoki mérkőzések mintájára folyt, így a párosokkal kezdtük a megmérettetést. A rajt azonban nem sikerült valami fényesre a mi szempontunkból: a Sós Tibor – Kis Tamás páros egy kicsit jobban is koncentrálhatott volna, mert fej-fej mellett haladva egy szoros mérkőzésen maradtak alul 2:3 arányban az ellenféllel szemben. A Török-Tombor duó még vezetett is a döntő szettben, mégis hasonló sorsra jutva, 2:3-ra elvesztették a mérkőzést.
 
Az egyéni mérkőzések elé már csak azért is nagy várakozással tekintettünk,mert az ellenfél asztaliteniszezői között az NB II-t is megjárt játékosok is voltak. Ármos és Bodó  még most is rendszeresen szerepel az NB III-as csapatbajnokságban. A másik két fiatal csapattag – Mizsei és Hertelendi – szintén egy osztállyal feljebb szerepel. Ők a Fejér megye A osztályában szerepelnek, és előkelő helyen vannak a korosztályos ranglistákon is.
 
Mindez szerencsére nem hatotta meg Kis Tamást, aki nagyon jól játszott, és így csak a nagy rutinnal rendelkező Ármos tudta megverni. Sós Tibornak viszont nem ment úgy a játék, ahogy az tőle megszoktuk, és csak egye meccset tudott hozni a csapatnak.
 
Tombor Attila – mint vendég – ezen a barátságos találkozón „átjátszott” hozzánk, és bár az ellenfelek számára kellemetlennek tűnő, szemcsés ütőjével mérkőzött, még sem sikerült meccset nyernie.
 
Csapatunk női – és egyben legfiatalabb – asztaliteniszezője, Török Anna nem bírt a nála sokkal rutinosabb játékosokkal, és neki sem sikerült mérkőzést nyernie. Be kellett érnie néhány szett-győzelemmel.
 
Egy rendkívül jó hangulatú, sportszerű mérkőzésen így győzött a jelenleg (még) jobb csapat.

Kis-Tamas_DMTK-I..jpg

Legnagyobb riválisunk, a Gyál elleni felkészülésünk jegyében került sor egy barátságos mérkőzésre Dunaújváros asztalitenisz csapata ellen.

Dunaharaszti MTK I. 5 : 13 Dunaújváros ASE

2012.04.14.

A játék a bajnoki mérkőzések mintájára folyt, így a párosokkal kezdtük a megmérettetést. A rajt azonban nem sikerült valami fényesre a mi szempontunkból: a Sós Tibor – Kis Tamás páros egy kicsit jobban is koncentrálhatott volna, mert fej-fej mellett haladva egy szoros mérkőzésen maradtak alul 2:3 arányban az ellenféllel szemben. A Török Anna – Tombor Attila duó még a döntő szettben is vezetett, végül mégis a másik páros sorsára jutottak, mert 2:3 arányban elvesztették a mérkőzést.

Az egyéni mérkőzések elé már csak azért is nagy várakozással tekintettünk,mert az ellenfél asztaliteniszezői között NB II-t megjárt játékosok is voltak. Ármos József és Bodó László még most is rendszeresen szerepel az NB III-as csapatbajnokságban. A másik két fiatal rivális – Mizsei Máté és Hertelendi Amadó –, szintén egy osztállyal feljebb szerepelnek. Ők a Fejér megye A osztályában ütik a labdát, és előkelő helyen vannak a korosztályos ranglistákon is.

Ezek a tények azonban nem hatották meg Kis Tamást, aki nagyon jól játszott, és így csak a nagy rutinnal rendelkező Ármos József tudta őt megverni. Sós Tibornak viszont nem ment úgy a játék, ahogy az tőle megszoktuk, és csak egye meccset tudott hozni a csapatnak. Tombor Attila – mint vendég – ezen a barátságos találkozón „átjátszott” hozzánk, és bár az ellenfelek számára kellemetlennek tűnő, szemcsés ütőjével mérkőzött, még sem sikerült meccset nyernie. Csapatunk női – és egyben legfiatalabb – asztaliteniszezője, Török Anna sem bírt a nála sokkal rutinosabb játékosokkal, és neki is be kellett érnie néhány szett-győzelemmel.

Egy rendkívül jó hangulatú, sportszerű mérkőzésen így győzött Dunaújváros, jelenleg (még) jobb csapata. Csik Miklós edzőnek különösen jelentős volt ez a találkozó, ugyanis az ellenfél csapatában játszottak egykori csapattársai is, akikkel évtizedeken keresztül nyűtte a ping-pong labdákat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Egyéni győzelem Kis Tamás   3   4   Egyéni győzelem Ármos József
Egyéni győzelem Sós Tibor   1   3   Egyéni győzelem Bodó László
Egyéni győzelem Török Anna       3   Egyéni győzelem Hertelendi Amadó
Egyéni győzelem Tombor Attila       2   Egyéni győzelem Mizsei Máté
Páros győzelem Kis Tamás       1   Páros győzelem Ármos József
Páros győzelem Sós Tibor       1   Páros győzelem Bodó László
Páros győzelem Török Anna       1   Páros győzelem Hertelendi Amadó
Páros győzelem Tombor Attila       1   Páros győzelem Mizsei Máté