• Pest megye I/BC Közép
    DMTK V.

Némileg tartottunk ettől a mérkőzéstől, végül azonban simán az ölünkbe pottyant a győzelem. Ez azonban nem csak a fiúk játékának volt köszönhető, hanem betegség miatt csak három fővel kiálló hazaiaknak is

Sós Tibor Szécsi Kristóffal az oldalán simán hozta az egyetlen párost, de a le nem játszott mérkőzés után is járó ponttal már 0:2 volt a javunkra.

Sós Tibor és Blaskovits Bence győzelemmel rajtoltak az egyéni fordulókban. Szécsi Kristóf veszített ugyan Brender Ervinnel szemben, Váradi Gergő mérkőzés nélküli győzelmével azonban már 1:5-re vezettünk.

A második körben Szécsi Kristóf magára talált, és legyűrte Lévai Istvánt. Blaskovits Bencének sansza sem volt Brender Ervinnel szemben, ahogy Mácsár Jánosnak sem Váradi Gergő ellenében. Ebben a körben Sós Tibor kapta a játék nélküli pontot. Ezzel 2:8-ra elhúztunk a hazaiaktól.

A harmadik körben a fiatal Váradi Gergő játszott maratoni csatát Brender Ervinnel, aki már 2:0-ra vezetett, amikor Gergő feltámadt, és nagy küzdelemben 2:3-ra fordított. Blaskovits Bence nem bírt a nálánál sokkal jobb Lévaival, akitől épp úgy kikapott 3:0-ra, ahogy Sós Tibi verte Mácsár Jánost. A Szécsi által játék nélkül beírt ponttal így már 3:11 volt az állás.

Az utolsó kör sem hozott nagy izgalmakat, érvényesült a papírforma. Lévai István 3:0-ra verte Gergőt, Sós Tibor és Szécsi Kristóf pedig begyűjtötte a két kötelező győzelmet. Blaskovits Bence pedig a játék nélküli pontot tudhatta magáénak. Így aztán nem várt nagyarányú, 4:14-es győzelemmel indulhattak haza a harasztiak.

Egyéni győzelmek:

DMTK IV.
Sós Tibor 4 (három lejátszott mérkőzés)
Szécsi Kristóf 3 ((három lejátszott mérkőzés)
Váradi Gergő 3 ((három lejátszott mérkőzés)
Blaskovits Bence 2 (három lejátszott mérkőzés)

Tápióság
Lévai István 2
Brender Ervin 2
Mácsár János 0
-

Páros győzelmek:

DMTK IV.
Sós Tibor – Szécsi Kristóf 1
Váradi Gergő – Blaskovits Bence 1 (nem lejátszott mérkőzés)

Tápióság
Lévai István – Brender Ervin 0
-

Edzésidőpontok

Csapatok csoportok 2021 22