• Pest megye I/BC Közép
    DMTK V.

A papírforma szerint a tabella 3. helyén álló dunaharaszti csapatnak volt nagyobb esélye a győzelemre, ám ezen a napon nem sikerült az elvárásoknak megfelelnie.

A páros mérkőzések után még egyenlőre álltunk, mivel a Barbulszki Borisz – Rácz-Jankó Csaba duónk 3:0-ra győzött Palóczai-Kiss Tamás és Dr. Ernszt János ellen; ám Takács László és Nagy Gábor csak egy szettet hozott a Felföldi Ferenc és Dell Tamás elleni játékból.

Az első forduló meglehetősen balul sült el: a négy játékból három ötszettes volt, s mindhárom a délegyháziak győzelmét szaporította. Csak az nyújthatott némi vigaszt, hogy Barbulszki Borisz, bár nagy küzdelemben, de legyőzte 3:0-ra Dell Tomit, így az állás 4:2 lett Délegyháza javára.

A következő kör sem hozott sok sikert a vendégek számára. A harmadik körben azonban megcsillant még némi remény arra, hogy beindul a haraszti szekér, mert Borisz után Rácz-Jankó Csaba is hozta a játékát. A kör végén azonban már 9:5-re vezetett az ellenfél.

Még matematikailag elérhető lett volna a döntetlen, ehhez azonban az utolsó körben mindenkinek nyernie kellett volna. A győzelem elmaradt, sőt az előző három körben eredményes Barbulszki Borisz is elveszítette az ötödik szett végén a játékát. Ezzel a végeredmény 13:5 Délegyháza javára.

Ez a nap, a játék képét tekintve nem a haraszti csapat napja volt. Remélhetőleg a következő fordulóban jobban megy majd nekik a játék.

Egyéni győzelmek:
DMTK V.
Barbulszki Borisz 3
Rácz-Jankó Csaba 1
Nagy Gábor 0
Takács László (két mérkőzés) 0
Leéb Tamás (két mérkőzés) 0

Délegyháza KSE II.
Dr. Ernszt János 4
Dell Tamás 3
Felföldi Ferenc 3
Palóczai-Kiss Tamás 2

Páros győzelmek:
DMTK V.
Takács László – Nagy Gábor 0
Barbulszki Borisz – Rácz-Jankó Csaba 1

Délegyháza KSE II.
Felföldi Ferenc – Dell Tamás 1
Palóczai-Kiss Tamás – Dr. Ernszt János 0

Edzésidőpontok

Csapatok csoportok 2021 22