• Pest megye I/BC Közép
    DMTK V.

DMTK V. -  Vecsés II. 14:4 - 202.01.08.A DMTK asztalitenisz szakosztály csapatbajnoksággal kapcsolatos stratégiáját nem csak az első csapat NB II-ben való indulása bolygatta meg. Az I/B és az I/C osztály összevonása – amelyben sok logikát nem láttunk – például lehetetlenné tette az esetleges feljátszásokat, és így a játékoskeret érdemlegesebb kihasználását is. Mert betegség, vagy más okból való hiányzás nagyon megnehezítette a szervezést hétről hétre. Az elmúlt két esztendő pedig megtizedelte a játékosok számát és sokaknál a várt a fejlődés lehetőségét is.

Nem beszélve arról, hogy a gyengébb játékerőt képviselő csapatok számára a túl erős ellenfél nem volt éppen motiváló tényező, ahogy az erősebb csapatok számára sem volt élmény a sokkal gyengébbek ellen játszani. Márpedig a mezőnyben így jócskán található olyan játékos, aki korábban akár több osztállyal is feljebb szerepelt.

Az V. csapat (Barbulszki Borisz, Nagy Gábor, Takács László, Leéb Tamás) vezetését az átszervezést követően Rácz-Jankó Csaba vette át. Az elején még így is jól rajtoló játékosoknak azonban összejött egy váratlan vereség és egy hazai pályán nagy nehezen kiharcolt döntetlen. Ennek következtében a második helyett a még mindig előkelő, de a feljutáshoz már nem elegendő harmadik helyen végeztek az őszi fordulóban.

A csoport játékerejét elnézve, azonban a III. helynél jobb helyezés nem várható a csapattól. A tabellát a Délegyháza KSE I. veretlenül, magasan vezeti. A II. helyezett King-Pong SE is egyre biztosabban vezet. A reális elvárás nem lehet több, mint a III. hely.

Edzésidőpontok

Csapatok csoportok 2021 22